Kényelmetek fontos számunkra, ezért az alábbiakban a Dubajba történő zökkenőmentes beutazásotokkal és tartózkodásotokkal kapcsolatban próbálunk útba igazítani Benneteket.

TRANSZFER:

A hajós programokon túl igény esetén teljes körű transzfer szolgáltatást biztosítunk számotokra Dubajban. Az  egyéni igényeitektől és az általatok választott kategóriáktól függően (kisbusz, személyautó, luxuslimuzin stb.) emailben  tudunk részletes információkkal szolgálni. Megkeresésetek esetén fontos leírnotok, hogy pontosan mikor érkeztek, hova szeretnétek transzferszolgáltatást igénybe venni (például a reptér és a hoteletek között, vagy a yacht klub és a szálláshelyetek között is, esetleg városnézésre is szeretnétek-e igénybe venni szolgáltatást) és hány főre számíthatunk?

MAGYAR NYELVŰ TRANSZFER:

A Dubai Neked 2013-óta segíti a Dubajba utazó magyarokat.

Mivel honfitársaink java nehezen boldogul az idegen nyelvekkel, rájöttünk, hogy ebben a hihetetlenül nagy városban sokaknak elkél a segítség.

Európából érkezve, sokan hitetlenkedve állnak az előtt, hogy az út túloldalára nem lehet gyalog átmenni. Sokszor a velünk szemben lévő épület is tőlünk 15 km-re van…..

Minden vendégünket már a reptéren várjuk, igény esetén a szállodai becsekkolásban is segítünk Nekik. A teljes itt tartózkodásuk alatt, mindenben rendelkezésükre állunk.

Tágas, az utasok maximális kényelmét biztosító járműveink folyamatosan fertőtlenítve vannak, a kellemes utazásról még beépített hűtőszekrény is gondoskodik!

UTAZÁS:

Az alábbi négy linken az Emirates, a FlyDubai, a Qatar Airways és a WizzAir Budapest -Dubaj járataira tudtok jegyet vásárolni, és az utazással kapcsolatos kérdéseiteket közvetlenül a repülőtársaságok felé feltenni.

SZÁLLÁS KATEGÓRIÁK:

Partnereink komoly utazásszervezői tapasztalattal a hátuk mögött hosszú évek óta kínálnak megbízható szolgáltatásokat a Dubajba utazó magyar turisták számára. Az alábbi linken elérhetitek az általuk különböző kategóriákban kínált szálláshelyeket.

FONTOS! A transzferszolgáltatáson és a hajós programokon kívül mind az utazást , mind pedig a szálláshelyet biztosító szolgáltatások esetében harmadik féllel köttök szerződést. Az utazásból és szálláshely választásból fakadó bárminemű kár, probléma miatt nem vállalunk felelősséget.

Javasoljuk mindenkinek utasbiztosítás megkötését is.

Szállás Ajánlataink: HAMAROSAN!