Javasoljuk mindenki számára, hogy fejenként legfeljebb egy db táskát, hátizsákot hozzon magával minden kedves vendég. Fontos felhívnunk figyelmüket arra, hogy minden, Önök által hozott értékért a vendégek vállalnak felelősséget. A hajókázás során bárminemű elveszett értéktárgyért, sérülésért nem vállalunk felelősséget. Kivételt képeznek ez alól, a beszállás követően a személyzet által átvett lábbelik (cipők, szandálok stb.) , amelyet természetesen megőrzünk az út során.

FIGYELEM! Más személy bántalmazására alkalmas szúróeszközöket (kés, bicska stb.) és indokolatlan tárgyakat (üvegek, átlagosnál nagyobb méretű felszerelések: nagyméretű gumimatrac stb.) elveszünk  beszálláskor

A teljes út során a hajó, a személyzet és minden egyes vendég biztosítva van a cég által! Az extra programok, szolgáltatások (jetski, transzfer stb.) esetén a szolgáltatást biztosító vállalkozó által biztosítva van a vendég!

A dubaji hatóságok legszigorúbb feltételeinek megfelelően minden egyes luxus yacht rendszeres vizsgálatokon esik át, bármilyen nemű műszaki és biztonsággal kapcsolatos esetleges problémát kiküszöbölendő.

A helyi szabályoknak megfelelően maximálisan felszerelt elsősegély dobozok állnak rendelkezésre a fedélzeten. A kapitány és személyzete elsősegélynyújtásra kiképzett.

Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét, hogy minden egyes foglalás végleges, és nem visszatérítendő. Természetesen (lásd az Általános Szerződési Feltételeket) időben történő értesítés esetén van lehetőség a bérlést egy későbbi időpontra áttenni. A kiemelt rendezvényeikre megvásárolt belépőjegyeket azonban nem lehet másik alkalommal felhasználni!</u>

Amennyiben a rossz időjárási viszonyok következtében marad el a rendezvény: természetesen új időpontot (akár aznap) jelentünk be, amikor biztonsággal megtartható a rendezvény. Amennyiben felhős az ég, esik az eső, alacsonyabb a hőmérséklet vagy enyhén fúj a szél, természetesen megtartásra kerül a rendezvény/hajóút.

Természetesen igen! Foglaláskor ugyanakkor vegye mindenki számításba azt, hogy általában ez a nyári időszakban este 7 óráig, téli időszakban délután 5 óráig engedélyezett!

Ez szubjektív. Javasoljuk vendégeinknek, hogy a hajókázás előtt ne egyenek gyümölcsöt, inkább kenyeret és a fedélzet legfelső szintjén tartózkodjanak, mindig a menetiránynak megfelelően tartsák tekintetüket.  A hajóskapitány indulás előtt tengeri betegség ellen gyógyszert kinál annak, aki igényli.

Igen. Tartózkodásuk 2 éves kor alatt azonban kizárólag a hajó fedélzetének belsejében található Szalonban és a kabin belső területein engedélyezett, szülői vagy felnőtt gondozói felügyelet mellett. Minden 9 év alatti gyermek köteles a hajóút teljes időtartama alatt mentőmellényt viselni és folyamatosan egy felnőtt felügyelete alatt tartózkodni a hajón.

A kiemelt rendezvényeinkre váltott belépők megvásárlásával korlátlan italfogyasztás és snack áll vendégeink rendelkezésére, valamint további szolgáltatások vásárolhatóak a fedélzeten.

Városnézés, születésnapi bulik, csapatépítő tréningek és egyéb célra kibérelt hajók esetén víz és jég biztosítva van a vendégeink számára. Ezen felül pedig az egyéni igények szerint barbecue esttől kezdve esküvői tortákig számtalan opció közül választhatnak. Részletekért, hogy az adott megvásárolható program pontosan mit tartalmaz, kérem, érdeklődjenek emailben az info@dubaiyachtlife.com címen

Mi Jetski, Banana és Doughnut bérlését tudjuk biztosítani egyéni igények szerint, ezt a foglalás idején ELŐRE kell jeleznie a Kedves Utasnak.

Figyelem! A Jetskizés kizárólag saját felelősségre engedélyezett. A tevékenység során felmerülő bárminemű balesetre semmilyen felelősséget nem vállalunk.

Hajóink a Dubai Marina és a Business Bay kikötőiből indulnak. Foglaláskor megerősítjük a vendégeink számára, hogy pontosan melyik kikötőben várjuk érkezésüket.

Igény esetén, vendégeink kényelmének érdekében, opcionálisan, luxus limuzinokkal biztosítunk transzfert. Foglaláskor lehetősége van minden kedves vendégnek kiválasztania a számára megfelelő opciót, és természetesen a szolgáltatás árait is megtekinthetik.

Akik saját autóval érkeznek a Marina Mallban található parkolóban találhatnak parkolót, vagy az utak mentén található parkolókban is hagyhatják autóikat.

Megkérjük kedves vendégeinket, hogy 30 perccel a hajóút megkezdése előtt kezdjék meg beszállásukat a szükséges dokumentumok bemutatásával.

Egyik hajóskapitányunk illetve a személyzet több tagja is a Yacht Club vagy a Marina Mosque bejáratánál várja majd Önöket. (attól függően, melyik kikötőből indul a hajó).

Igen. Minden, külföldről érkező állampolgárnak kötelező hoznia magával az azonosítására szolgáló érvényes útlevelét. Minden helyi állampolgárnak pedig a helyi, érvényes, rezidens igazolványát kell magával hoznia.

A jegyek telefonon, vagy kinyomtatva is bemutathatóak / átadhatóak a személyzet számára, beszálláskor. Ezen felül minden kedves vendégnek alá kell írnia a kinyomtatott,angol nyelvű, szerződési feltételeket tartalmazó dokumentumot is a beszálláshoz! Ezt minden egyes vendég a beléptetésnél kapja meg.

Javasoljuk a kényelmes, nyári ruhákat, fürdőruhákat (különösen annak, aki fürödni is szeretne). Fürdőruhában érkezni nem lehet, kérjük mindenképp azt csak a fürdés idejére használják.

Amennyiben privát hajóbérlés során vendégeskednek nálunk, javasoljuk az adott alkalomhoz illő viseletet (például esküvő esetén annak megfelelő öltözetet, stb). Kérünk minden egyes vendégünket, hogy a hajóhoz történő útjuk során, a kikötőt megközelítve a helyi szokásokat tiszteletben tartva öltözködjenek, kerüljék a kirívó viselkedést, öltözetet.

A vendégeink biztonsága és a yacht állapotának megőrzése érdekében vendégeinktől elvárjuk, hogy cipőiket levegyék beszálláskor, amelyekre természetesen vigyázunk a rendezvény alatt egy biztonságos, elzárt tároló dobozban. A rendezvény végén, a hajó elhagyásakor természetesen visszaadjuk mindenkinek.

Mentőmellény viselése kizárólag akkor kötelező, amennyiben a hajós kapitány viharos időjárás miatt felszólítja rá a vendégeket.

Elhagyván a Dubai Marina csodálatos panorámáját, utunk során elképesztő látvány tárul elénk a legmagasabb épületek és hotelek egyedi építészeti remekműveinek köszönhetően. Dubaj partjai mentén hajókázunk, homokos strandok kísérik utunkat, mígnem a csodálatos Burj Al Arab felé vesszük az irányt. A legendás Palm Jumeirah szigetet hajózzuk körül, ahol a híres Atlantis hotel és élménypark is felbukkan előttünk.

A Parti Őrség jelenti számunkra azt, amennyiben negatív időjárási viszonyok miatt veszélybe kerülhet az út. Ezt azonnal kommunikáljuk vendégeink felé emailben. Ilyenkor általában egy alternatív, biztonságosabb utat választunk, amennyiben lehetőség van rá. Amennyiben erre nincs lehetőség, akkor egy másik időpontot egyeztetünk a vendégekkel.