ÉLETED FELEJTHETETLEN ÉLMÉNYE DUBAJBAN 

– Luxusyachtok fedélzetén –

Foglalj egy saját hajót, vagy vásárolj belépőt exkluzív yacht rendezvényeink egyikére!

Szolgáltatások és csomagok

Széleskörű VIP szolgáltatást nyújtunk a vendégeink számára, és egy rendhagyó, korábban soha nem tapasztalt világba repítünk, életed meghatározó élményéhez juttatva – Szeretettel várunk Titeket egész évben!

Legénybúcsúk-lánybúcsúk

Rúgj ki a hámból, luxus körülmények között egy exkluzív helyszínen. Életed felejthetetlen privát bulija a legjobb barátaid/barátnőid társaságában! Korlátlan italfogyasztás, számtalan luxus kabin és mosdó, konyha hűtővel, napozó matracok, hatalmas tánctér, igény esetén gyönyörű hostessek , profi dj, és fotós vár a fedélzeten.

Születésnapok, céges csapatépítők

Személyre szabott céges rendezvényeket biztosítunk luxuskörülmények között. Vár rátok az állandó napsütés, a felhőtlen kikapcsolódás és a vizi sportok.

Évfordulók, esküvők

Szerelmespároknak!  –  elegáns, romantikus, felejthetetlen élmények és szolgáltatások keretében élhetitek át meghitt pillanataitokat. Esküvői tortáktól, a profi fotóson, és zene szolgáltatáson át mindent megszervezünk számotokra, amit csak szeretnétek!

Hajózás naplementében

A Perzsa Öböl legszebb, Dubajhoz tartozó részein naplementében hajózunk végig és igény esetén városnézést és széleskörű programokat is kínálunk számotokra Dubajban.

Városnézés

A festői Dubai Marina és Business Bay kikötőiből mesebeli körutat megtéve, lebilincselő kikapcsolódási lehetőséget kínálunk.

Jet ski bérlés

Kérjetek ajánlatot emailben

VIP transzfer és limuzin szolgáltatás

Kényelmetek kiemelten fontos számunkra, ezért igény esetén transzfert biztosítunk számotokra mind a reptér és a szálláshelyetek, mind a szálláshelyetek és a yachtjaink között. Válasszátok a Teljes körű transzfer szolgáltatásunkat tartalmazó opcióinkat (kisbusz, luxus limuzin, prémium kategóriás személyautó) és egyéni igényeiteknek megfelelően kérjetek tőlünk ajánlatot email-ben.

Multimédia: Prémium fotózás és videó készítés

Célunk nem csupán életed meghatározó élményének létrehozása, de kérésed esetén exkluzív ajánlataink keretében professzionális stábunk vállalja azok különleges módon történő megörökítését is!

Kérj tőlünk ajánlatot exkluzív yachtjainkon vagy Dubai nevezetességeinél történő privát fotozásra, vagy élményeid exkluzív video formájában történő megörökítésére!

#DubaiYachtLife – MEGÉRDEMLED AZ IGAZI SZABADSÁGOT!